Noter

7/8

Averius Cain – Riva’s rigeste mand. Leder efter “New Horizons”

Brotherhood of the Eternal Eclipse – onde gutter der vil have malsumis ved magten igen.

Nightshade sender brev om at de skal komme forbi.

Ayr Daran advarer om Albions der giver gratis services, samt skt george og nightshade.

Ares og Isabella får et brev om at mødes på “Shadow’s Cross” med nogen.

Missioner:
Oase i blight
tur til Sahel
Finde ud af hvad der foregår i albion
Godslayer våben
Tilbud fra blackthorn om at afsætte anasharal
turneringsforberedelser
En gammel magiker, der burde være død – baron Caithe

Mirra – siam tøs på karavane – fortæller om kultur, lærer sprog fra sig

14/8
snakke med historiker – sværge en dum ed

et broderskab har taget kontakt til hende. det er pt uvist hvem det er, men der er en antydning af at det er eclipse brotherhood

dag 1 i ørken – edmund og indgravering af ring. ares kigger for dybt i øjnene, men når at stoppe.

ares dummer sig og bruger sin evne og bliver rablende sindssyg. kort detour for at fixe det, og det ender med at det minde forsegles sammen med hans evne i den berygtede kniv vi ikke kender til.

gruppen rejser videre til hus, bliver der noget tid og får snakket kort med husets herre og de to apprentices.

vi får det relevante viden og rejser tilbage for at debriefe historiker. isabella bliver syg på vejen og må i sidste ende fixes med dragevandet.

// ny session
der drages ud til ørken

vandre i ørken hvor vi først hjælper en rejsende der sustainer sig med blight, og senere redder en mand der er ved at dø af tørst. Sidstnævnte eskorteres en dags tid tilbage til sahel indtil vi møder en captain marcus, som vil tage ham tilbage dertil.

oase findes, og der mødes med en rejsende som udforsker stedet. han handler lidt med info. gruppen går med til at hvis en i gruppen lader sig forvandle til eosian, vil gruppen rejse ned til albion for at se hvad der foregår.

Gruppen ødelægger ved et uheld oasens beskyttelse og må rejse tilbage til sahel.

på turen tilbage findes en ruin med en kælder. der er en eosian i, som har efterladt et barn i stasis. Det giver lidt bøvl.

da gruppen kommer tilbage til sahel, testes runerne på markedspladsen og det viser sig at tilkalde et eller andet mystisk råd. nogle er sure, andre giver løftet pegefinger. en enkelt vil kun snakke hvis gruppen foretager forvandlingen. der nævnes noget om malsumis’ palads, der ligger på en bjergtop.

ares laver dum aftale.

delvis gennem gang af ritual, med planer om at gå resten i gennem.
hun har gjort det til et permanent mål at arbejde for et bedre forhold mellem drager og mennesker.

gudernes optagelser får hun vistnok ikke så meget ud af.

der bliver snakket med drager:
en eller anden nævner at eosianerne i “hovedstaden” (brotherhood?) har en måde at udnytte svaghederne mellem skyggeverdenen.

Air dragen blev forstyrret kort først.

Water dragon blev snakket med for at bekræfte at det var direkte kontakt. Hun takkede for dråben, som reddede isabel.

Air dragen vil gerne møde hende, men det kræver en rejse derud.

Earth dragen er venligsindet, og ville gerne hjælpe med at fjerne blight (hun vil gerne have en lettere kilde til orichalchum også, trodsalt), og den vil også gerne hjælpe hende

skyggedragen vil gerne møde hende, men kræver at hun kan gøre opmærksom på sig selv først. Den vil lede efter steder der kan blive lukket portaler. Hovedtemplet i ori burde også kunne bruges.

Fire dragen nåede hun ikke at snakke med, men hun vil bede den om at få en audiens when possible, da hun ikke gider det politiske spil der skal til før hun kan.


fire dragen var afvisende og ligeglad med hende, hvilket sårede hende lidt på nationalfølelsen. Den ville ikke hjælpe hende med at lukke hullerne til skyggeverdenen, da det holdt mennesker og drager sammen. den ville dog gerne se hende, hvis hun kan komme forbi det politiske. hun har dog mere lyst til at svine den hvis hun møder den.

der blev kravlet lidt rundt i en dags tid, indtil hun endelig fik mandet sig op til at begynde resten af ritualet. hun fik at vide at hun skulle bruge 2 champions, hvoraf den ene skulle være loyal af fri vilje, og den anden skulle være betalt/afpresset til det. Den ene kandidat havde hun, men ikke den anden, så turen gik op mod byen. Sir ulrich blev efterladt, da stedet så ud til at lukke sig langsomt.

Oppe i kloaken smuttede hun i forvejen for at sikre sig at der ikke var problemer på overfladen eller at det ville være for synligt. Stedet var et dumt sted, så hun satte gang i at finde en passende champion i ventetiden.

hun snakkede med captain marcus, som nævnte at der var en alfirion i byen og elleres anbefalede mercenaries (især fra siam). Hun smuttede tilbage til kloaken og fandt ud af at de andre var væk (hun antog at de blev trætte af at vente og tog en anden vej). Det gav hende tid til at snakke med Siam folkene, hvor hun nævnte at hun havde mødt en VIP. Hun fik mulighed for en god kontrakt.

Da hun kom tilbage til kroen fandt hun ud af at de andre var anholdt, men det var der ikke meget hun kunne gøre ved uden selv at blive impliceret. På værelset ventede Zahel, som mente hun var på vej ned af en dum sti. Det lykkedes Zahel at prikke til hendes usikkerhed, som gjorde at hun valgte at udsætte beslutningen i minimum et år. Samtidig fortalte Zahel at living spell var lavet på et tidspunkt hvor verdenen var anderledes, så den næppe ville være en god ting i den nuværende verden. Naia var stadig nysgerrig omkring dens formål, men regnede ikke med at Zahel ville fortælle mere. Zahel nævnte i øvrigt at noget holdt hånden over gruppen dernede, og det var ikke hende.

Zahel tog hende ned nær Sir Ulrich, så hun kunne hente ham op og få lukket stedet af.

En uge senere var Isabella fri fra arbejdslejr, og der blev klargjort

Snakken med Zahel efterlod et stort hul i hendes drømme. Den ene drøm, der var få skridt væk, blev nu udskudt på ubestemt tid, og ville indbefatte en lang og dyr rejse til byen igen. Hun besluttede sig for at hun ville bruge den mellemliggende tid på at fokusere på et nyt mål: et tema for hendes magi, som hun kunne specialisere sig i.

En ruin-rejse nordpå gav hende muligheden for at joine andre duskwalkers, men hun valgte for de andres skyld at sige nej. Kampen mod orkerne er der ikke meget at sige til, andet end at hun mener Sir Ulrich fik som fortjent, fordi han endnu en gang viste sin stædighed (og sindssyge). Nu er han dog forbandet, og så må han se om han kan finde vej ud af den del.

hun var dog en smule stolt over at have skræmt lederorken.

Ud fra turen kom der lidt kapital, og muligvis et par ideer hun kan fokusere på indtil turen igen vender mod Zahel.

hun var ikke glad for ulrichs insisteren på at have en blighted hest som mount

Noter

The Elyrian Ventures Taranthala